Notícies Balears.

Notícies Balears.

Els centres d'atenció primària de les Illes Balears van atendre 7,6 milions de consultes fins a novembre.

Els centres d'atenció primària de les Illes Balears van atendre 7,6 milions de consultes fins a novembre.

PALMA, 25 de desembre.

Els centres de salut d'atenció primària han atès 7,6 milions de consultes de medicina, pediatria i infermeria de gener a novembre a les Illes Balears.

Segons ha informat aquest dilluns Concretament, s'han registrat més de quatre milions de consultes de medicina de família, 581.067 de pediatria i tres milions de consultes d'infermeria.

Si es comparen les xifres amb les de l'any anterior, es registra un descens del 4,62% en el nombre total de consultes. Per illes, Mallorca ha registrat 6,03 milions de consultes; Menorca, 548.654, i les Pitiüses, 1,01 milions.

Pel que fa a les consultes de medicina de família, s'han atès més de quatre milions, amb 14.995 més que en el mateix període de l'any 2022.

Quant a les consultes de pediatria, durant els primers onze mesos de l'any, s'han atès 581.067 consultes.

Pel que fa a les consultes d'infermeria, durant aquest període s'han atès una mica més de tres milions, 343.106 consultes menys que en el mateix període de 2022. No obstant això, cal matitzar que la xifra d'infermeria només registra les consultes i, per tant, no s'inclou l'activitat relacionada amb vacunacions i proves diagnòstiques de la COVID-19.