• dijous 2 de febrer del 2023

Els edificis de la Llotja de Palma i el Consolat de Mar deixaran d'estar il·luminats a la nit "de manera immediata"

img

PALMA, 2 Ago.

Els edificis de la Llotja de Palma i el Consolat de Mar, la seu de la presidència de les Balears, apagaran els seus llums decoratius a la nit "de manera immediata", d'acord amb el pla d'estalvi i eficiència energètica aprovat pel Govern central.

Així ho ha indicat, en una roda de premsa, la presidenta del Govern, Francina Armengol, després d'una trobada amb el cap de l'Executiu, Pedro Sánchez, al Consolat de Mar, on ha mostrat el seu suport a aquest pla d'estalvi.< /p>

La presidenta ha considerat que cal “ser conscients de la realitat que tenim” i “ser responsables” davant la situació actual. "Vivim un moment de molta dificultat", ha destacat la presidenta, que ha recordat que "són exigències que està fent Europa a Espanya".

"A diferència d'altres comunitats autònomes i de altres presidentes estem convençuts que les lleis es compleixen i compartim plenament l'esperit d'aquest decret llei al voltant de l'estalvi energètic”, ha expressat Armengol sobre la present de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Sobre les paraules d'Ayuso, que va assegurar aquest dilluns que Madrid no apagarà la llum dels edificis públics ni aparadors, Armengol ha censurat que es tracta d'un "molt mal missatge per a la ciutadania", així com una cosa "insòlita i molt qüestionable" el fet que "un representant autonòmic surti a fer una afirmació com aquesta".

Notícies més vistes Avui