• dimecres 5 d'octubre del 2022

Els espectadors de la final del Palma Futsal podran viatjar aquest dissabte de forma gratuïta amb la L8 fins a Son Moix

img

PALMA, 25 Jun.

Els espectadors de la final que disputa el Palma Futsal a les 20.45 hores podran viatjar aquest dissabte de forma gratuïta amb la L8 (Son Roca-Sindicat) fins a Son Moix.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en una nota de premsa, l'EMT Palma ha planificat aquest dissabte tarda reforços especials de la L8 (Son Roca-Sindicat) que passa per Son Moix per afavorir així els desplaçaments al partit de final de lliga que disputa el Palma Futsal aquesta jornada a les 20.45 hores.

A més, el bitllet de l'EMT serà gratuït per als espectadors del partit que mostrin la seva entrada en pujar al bus.

Amb aquesta acció, Cort vol afavorir el desplaçament a Son Moix amb transport públic pel fet que l'hora de la final coincideix amb l'arribada a meta de la competició del Campionat d'Espanya de Ciclisme a Carretera. e provocarà talls de trànsit a l'entorn del Camí dels Reis.

En aquest sentit, des de l'Ajuntament s'ha recordat que l'itinerari de la Competició de Ciclisme produirà talls de trànsit, d'accés i d'estacionament al Camí dels Reis, Establiments, Son Roca, Vileta, Son Rapinya, Son flor, Son Serra, Son Ximelis i Son Vida durant la tarda d'aquest dissabte.

Per aquest motiu, s'ha recomanat als assistents al partit que vulguin anar amb vehicle que ho facin amb antelació i aparquin a les zones de Can Valero i Son Valentí i arribin a peu fins a Son Moix o bé que utilitzin la L8 de l'EMT Palma.