Notícies Balears.

Notícies Balears.

Els GEAS de la Guàrdia Civil rescaten una persona ofegant-se a Porto Cristo.

Els GEAS de la Guàrdia Civil rescaten una persona ofegant-se a Porto Cristo.

Van ser agents que van participar en la recuperació d'un cadàver al mar, dins de la recerca d'un veler desaparegut a cala Mendia, a Porto Cristo (Mallorca).

Segons ha informat el Cos Armat en una nota de premsa, van ser efectius del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) que havien participat en la recuperació d'un cadàver trobat al mar davant de cala Mendia, dins de la recerca del veler desaparegut 'Makan Angin'.

Els GEAS van escoltar veus demanant ajuda per un banyista que tenia seriosos problemes i s'estava ofegant. Mitjançant una embarcació pneumàtica del club nàutic, es van dirigir ràpidament al lloc on assenyalaven les persones que demanaven auxili des de la terra.

Un dels guàrdies civils es va llançar a l'aigua i mitjançant una maniobra de rescat va col·locar el banyista boca amunt i el va portar nedant fins a l'embarcació.

Segons la Guàrdia Civil, en el moment del rescat, el banyista es trobava totalment exhaurit i a punt de submergir-se.

Després d'omplir-lo a l'embarcació, el van traslladar fins a la platja, on l'home va ser atès pels serveis sanitaris d'una ambulància que esperava al club nàutic.