Els hospitals públics mantenen els seus plans de contingència tot i que la pressió "ha baixat molt" a les Illes Balears. Els hospitals públics mantenen els plans de contingència malgrat que la pressió "ha baixat molt" a les Balears.

Els hospitals públics mantenen els seus plans de contingència tot i que la pressió

PALMA, 22 de gener.

Els hospitals públics mantenen per el moment actius els seus plans de contingència a les Illes Balears malgrat que la pressió "ha baixat molt".

Així ho han assegurat fonts del Servei de Salut balear a Europa Press aquest dilluns, afirmant que "les urgències estan bé" i que "s'han reduït molt els números".

En aquesta línia, han explicat que en matèria de plans de contingència no s'ha aplicat cap novetat i, per tant, es mantenen les mesures ja implantades fa setmanes, com són l'activació de llits en els hospitals de Son Espases, Son Llàtzer i Manacor, que se sumen al conveni amb l'hospital San Joan de Déu per a l'activació d'altres 30 llits més.

"La pressió ha baixat molt i la situació és estable", han insistit des de l'IbSalut, matitzant, a més, que es preveu seguir en aquesta línia, perquè "el pic s'ha estabilitzat i sembla que si es redueix el nombre de persones que necessiten anar a urgències, també es reflectirà a planta".

Categoría

Illes Balears