• dimecres 7 de juny del 2023

Els Reis reben a Marivent autoritats i representants de la societat balear

img

PALMA, 4 Ago.

Els Reis Felip VI i Letizia i la Reina Donya Sofia ofereixen aquest dijous des de les 21.00 hores la recepció a les autoritats i representants de la societat balear.

L'acte, que se celebra des de l'any 2015 encara que per la pandèmia no es va celebrar ni el 2020 ni el 2021, té lloc per primera vegada al Palau de Marivent i hi està previst que hi participin les principals autoritats de les Illes, així com representants de diversos àmbits de la societat civil.

Entre els convidats, uns 400 en total, figuren diversos membres de l'Executiu autonòmic amb la presidenta , Francina Armengol, al capdavant, i el vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes.

A més, de les autoritats, representants dels consells insulars, senadors, diputats, cònsols i representants sindicals, t també hi assistiran els premis Ramon Llull dels últims anys i les persones reconegudes amb la Medalla d'Or de les Illes del 2022.

Alhora, hi participen representants del món econòmic i empresarial; personalitats vinculades al turisme i la cultura; exponents de les organitzacions socials, fundacions, investigadors i científics; del món de l'esport, la música, el cinema o el teatre, les arts; així com representants de la UIB i els estudiants amb les millors notes a les PBAU 2020, 2021 i 2022.

També està prevista la presència de representants de la Sanitat, Serveis d'Emergència i Protecció Civil; representants de confessions religioses i títols nobiliaris; i dels mitjans de comunicació i representants de la moda balear.

El sopar que se servirà a continuació de la recepció serà obra del xef mallorquí Santi Taura.

Una hora abans, a les 20.00 hores, les plataformes Arruix Borbons i Recuperem Marivent han convocat una concentració de protesta davant de l'accés al Palau de Marivent.

Notícies més vistes Avui