• dimarts 6 de juny del 2023

Els representants dels treballadors traslladaran a l'Organització Mundial del Turisme el contingut de la Llei balear

img

PALMA, 30 juny.

La secretària general de la Unió Sindical Internacional (UITA), Sue Longley, ha traslladat al conseller de Model Econòmic i Treball, Iago Negueruela, la seva intenció de traslladar els detalls de la Llei Turística balear, especialment aquells que fan referència al seu vessant social, al si de la Comissió d'Ètica de l'Organització Mundial del Turisme (OMT ).

En una nota de premsa de la Conselleria, han explicat que Longley, que s'ha reunit aquest dijous amb Negueruela, ha assenyalat que la llei autonòmica és “un exemple a seguir” i ha de ser també "una guia" per a altres governs, tant europeus, com d'altres continents.

A més, posteriorment, Negueruela, acompanyat del director de l'Institut Balear de Salut i Seguretat Laboral (Ibassal), Rubén Castro, es va reunir amb la presidenta de la Federació Italiana de Associacions Empresarials de Viatges i Turisme (Fiavet), Ivana Jelinic, a qui va explicar els tres eixos de la normativa, el social, la circularitat i el territorial.

Jelinic i Negueruela també van fer balanç del comportament del mercat italià durant aquesta temporada i de les bones previsions en vista del 2023. De fet, l'arribada de turistes procedents d'Itàlia és especialment intensa a Eivissa i Formentera i es projecta una alça també a Mallorca.

Altres qüestions que van abordar durant la reunió va ser la connectivitat, l'avenç de la temporada a la primavera i l'allargament als mesos d'octubre i novembre.

Notícies més vistes Avui