Els responsables de Turisme del Consell i de Cort es reuneixen per "impulsar el treball conjunt entre administracions".

Els responsables de Turisme del Consell i de Cort es reuneixen per

PALMA, 25 Jul.

El conseller de Turisme del Consell de Mallorca, José Marcial Rodríguez, s'ha reunit aquest dimarts amb el primer tinent d'alcalde de Turisme de l'Ajuntament de Palma, Javier Bonet, per "impulsar el treball conjunt entre administracions".

Segons ha informat la institució insular en una nota de premsa, l'encontre, marcat per "una bona sintonia", ha estat la primera presa de contacte que ha servit "per començar a treballar en diferents assumptes d'interès comú".

Per part del Consell, Rodríguez ha acudit acompanyat per la directora general de Demanda i Hospitalitat, Susanna Sciacovelli, la directora general d'Oferta i Qualitat, Clara Del Moral, i el director general de Governança i Sostenibilitat, Pedro Mas Bergas.

Ambdues parts han coincidit en "la importància d'impulsar polítiques coordinades entre les institucions" ja que "anirà en benefici de tots".

A més, Rodríguez ha valorat "la importància de Palma com a principal porta d'entrada del turisme a l'illa, tant per via aèria com marítima". "L'objectiu és impulsar un turisme responsable de qualitat i sostenible", ha afegit.

Cal recordar que el passat divendres el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, va rebre en audiència l'alcalde de Palma, Jaime Martínez, en un encontre en què van acordar una "coordinació absoluta" entre ambdues institucions en temes de mobilitat i turisme.

Tags

Categoría

Illes Balears