• dilluns 5 de juny del 2023

Els veïns del parc Wifi participen a la primera sembra de la temporada a Palma

img

S'han plantat 18 arbres en aquest entorn de la mà de l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat i Districte Ponent

Les sembres participatives reprenen diumenge que ve, dia 30 d'octubre, amb una jornada al parc de Son Puig de Dalt

PALMA, 23 Oct.

Els veïns del parc Wifi han participat aquest diumenge a la primera sembra pública de la temporada a Palma, on s'han plantat 18 arbres de la mà de l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat de l'Ajuntament i del Districte Ponent.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en una nota de premsa, unes 30 persones han participat aquest diumenge a la primera sembra participativa de la temporada que s'ha dut a terme al parc Wifi, situat davant la Comandància de la Guàrdia Civil i remodelat de forma integral durant l'any passat, on es han sembrat un total de 18 arbres.

El regidor de Districte Llevant, Daniel Oliveira, el director general d'Accessibilitat Toni Martín i el coordinador general d'Infraestructures, Lluís Sureda, han participat en aquesta jornada en què s'han sembrat cinc tipuanes (tipuana tipu), dos arbres corals (Erythina caffra ), cinc framboians de Madagascar (Delonix regia) i set moringes (Moringa oleifera).

La d'aquest diumenge 23 d'octubre ha estat la primera jornada de sembra oberta a la ciutadania de les vuit que Infraestructures ha programat durant aquesta tardor. Diumenge que ve, dia 30 d'octubre, està previst una nova sembra al parc de Son Puig de Dalt.

Cal recordar que per apuntar-se a alguna de les sembres populars previstes cal inscriure's prèviament enviant un correu a [email protected] indicant que sembra es vol participar. Les sembres s'inicien a les 10.00 hores i es fan fins a les 13.00 hores.

Aquestes sembres populars es duen a terme a Palma abans de primavera i s'emmarquen en l'objectiu de sembrar 10.000 arbres a diferents carrers , zones verdes i espais naturals de la ciutat com a acció per combatre el canvi climàtic.

Notícies més vistes Avui