• dimecres 7 de juny del 2023

Empresari d'una discoteca del Passeig Marítim de Palma destaca amenaces de Sbert: "M'ha arruïnat la vida"

img

Assegura que després de les paraules amb el director general del Grup Cursach, rebia "visites contínues i gairebé diàries" de policies locals

"Coneixia molt bé com destruïa el Grup Cursach a l'enemic perquè quan treballava amb ells vaig anar-hi vaig participar contra la discoteca Demence", subratlla

PALMA, 24 Oct. < /p>

Un empresari propietari d'una discoteca del Passeig Marítim de Palma, que ha declarat aquest dilluns com a testimoni en el judici que se celebra a l'Audiència Provincial de Balears pel cas Cursach, ha assegurat que va rebre amenaces del director general del Grup Cursach, Bartolomé Sbert. "M'ha arruïnat la vida".

En concret, ha relatat un episodi que ha situat el 2007, quan ell ja no treballava amb el Grup Cursach, sinó en una discoteca al Passeig Marítim, que era competència directa. "Vaig començar a portar turistes i autocars. Em va trucar Sbert per dir-me que deixés de fer-ho. Li vaig dir que no i em va amenaçar, jo també ho vaig fer", ha assegurat, per després afegir que a partir aquí tenia "visites contínues, gairebé diàries" de policies.

Es dóna la situació que aquest testimoni va treballar des del 1999 al 2007 amb el Grup Cursach. Segons el seu relat, quan li va sortir una oferta per anar-se'n com a propietari a mitges en una discoteca de Palma, Sbert, que llavors era el seu cap, el va deixar anar "d'una manera amistosa". Tot i això, ha continuat, després venien els policies "per qualsevol ximpleria".

En detall, s'ha referit a l'agent Miguel Estarellas, inicialment acusat per la Fiscalia però mort en la fase d'instrucció. El testimoni ha subratllat que Sbert manava "cada dia" a Estarellas: "Em deia que li trucava cada dia, que érem com un matrimoni malavingut i venien molts policies amb excuses perquè no arribaven aixecar l'acta. Era una persecució" ".

Notícies més vistes Avui