• dilluns 5 de juny del 2023

Empresari de Palma assegura que policies locals li van demanar diners a canvi de no fer inspeccions

img

PALMA, 25 Oct.

Un empresari d'oci nocturn de Palma, que ha declarat aquest dimarts com a testimoni al judici del cas Cursach, ha assegurat que policies locals li van demanar diners a canvi de no fer inspeccions.

Durant la seva declaració al judici que se celebra a la Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears, el testimoni ha assegurat que, tot i tenir la llicència respecte a la normativa en regla, el local tenia un nombre d'inspeccions que "no eren normals".

En una ocasió, ha detallat que va preguntar dos policies si hi havia "alguna altra manera d'arreglar això perquè els clients se'm van" i aquests, segons el seu relat, van callar i se'n van anar darrere seu preguntar si la solució eren els diners.

Davant preguntes del Ministeri Fiscal, l'empresari ha indicat que va identificar aquest policia local de Palma, amb el que va parlar sobre diners, després que el jutge instructor de la causa Manuel Penalva i el fiscal Miguel Ángel Subirán li ensenyessin diverses fotos durant les seves compareixences al jutjat.

Prèviament a aquest testimoni, han declarat dos més, també empresaris que regentaven un local d'oci nocturn de Palma, que han assegurat que no recordaven "res" davant la Fiscalia, que en el seu escrit sosté que agents acusats els exigien diners a canvi de no fer inspeccions.

< p> Després que tots dos no hagin aportat cap dada, tant advocats de l'acusació particular com de la defensa han optat per no fer cap pregunta.

Notícies més vistes Avui