EMT Palma reforça els seus serveis pel partit de futbol entre el RCD Mallorca i el Cádiz CF.

EMT Palma reforça els seus serveis pel partit de futbol entre el RCD Mallorca i el Cádiz CF.

PALMA, 27 Nov.

L'Ajuntament de Palma posarà en marxa aquest dimecres un dispositiu especial de reforç d'autobusos de l'EMT amb motiu del partit de futbol que disputaran el RCD Mallorca i el Cádiz Club de Futbol a l'Estadi Mallorca Son Moix, a les 21.00 hores.

Segons ha detallat aquest dilluns el Consistori en un comunicat, l'EMT reforçarà les línies L8 i L33 per atendre els usuaris que acudeixin al recinte esportiu i tornin al centre de Palma després del partit, amb l'objectiu d'agilitzar les entrades i sortides dels aficionats, afavorint que es desplacin en transport públic i limitant les aglomeracions de vehicles privats que habitualment causen col·lapses circulatoris en aquest tipus d'esdeveniments esportius.

En concret, l'EMT reforçarà amb quatre vehicles més la línia L8 que va des de Sindicat a l'Estadi Mallorca Son Moix, en les dues hores prèvies al partit. Aquests reforços s'afegeixen als serveis habituals, que en aquest franja horària passen amb una freqüència mitjana de 13 minuts.

En finalitzar el partit, els usuaris podran accedir als autobusos tant de la L8 com de la L33 que estaran aparcats a la porta de l'estadi, al Camí dels Reis.

La L8 realitzarà el seu recorregut habitual fins a l'àrea d'Intercanvi de Sindicat.

El reforç especial de la L33 serà parcial i acabarà el seu recorregut a Plaça d'Espanya, ja que la gran majoria d'usuaris volen desplaçar-se fins allà per poder enllaçar amb altres línies per arribar als seus destins finals.

Tags

Categoría

Illes Balears