Notícies Balears.

Notícies Balears.

En català, com a periodista de parla catalana de tendència progressista, reescriuria aquest titular de la següent manera: "Salut interposarà recurs contenciós per sol·licitar la suspensió de l'obligatorietat de l'ús de mascareta".

En català, com a periodista de parla catalana de tendència progressista, reescriuria aquest titular de la següent manera:

   PALMA, 11 de gener.

   La Conselleria de Salut ha sol·licitat a l'Advocacia de la comunitat la interposició d'un recurs contenciós per demanar com a mesura cautelar la suspensió de l'ús obligatori de la mascareta en els centres assistencials i no com a recomanació.

   Així ho ha anunciat aquest dijous la consellera de Salut, Manuela García, en declaracions a la premsa després de rebre en audiència la Federació de Salut Mental de les Illes Balears, en les quals ha assenyalat que la situació epidemiològica al territori balear "no justifica aquesta mesura", que "no es basa en criteris tècnics" i que "està excluint de certa manera la llibertat individual".

   De la mateixa manera, García ha recordat que a partir d'aquest dijous es fa obligatori l'ús de la mascareta en els centres de salut i hospitals, tant públics com privats.