En català, un possible titular concís podria ser: "De Medrano rebutja pressupostos Menorca i demana retorn al "co-govern" amb el PP."

En català, un possible titular concís podria ser:

MENORCA, 21 Des.

La consellera de Vox, Maite de Medrano, ha votat aquest dijous en contra dels pressupostos del Consell de Menorca durant el ple extraordinari argumentant que "encara destil·len partides i ideologia de l'esquerra" amb la qual cosa l'illa no ha pogut aprovar els seus comptes de l'any que ve.

Durant la seva intervenció en la sessió plenària, De Medrano ha instat al PP a "trobar la manera d'organitzar de nou un cogovern" i a presentar uns pressupostos "acords" a tot allò que els "uneix". "Estenem la mà al PP perquè arribem a un acord, sense xantatges ni imposicions, buscant el millor pels menorquins", ha dit la consellera de Vox.

Medrano ha recordat que el passat 28 de maig "es va constatar la possibilitat real d'un canvi per a Menorca" i ha afegit que "tota aquesta il·lusió i expectatives" les volen recuperar.

Cal recordar que De Medrano va ser cessada pel president del Consell de Menorca, l''popular' Adolfo Vilafranca, com a consellera d'Habitatge, Agenda Urbana, Innovació i Ocupació, el passat mes de novembre a causa de la crisi sorgida a conseqüència de la petició de la representant de Vox de destituir al seu director insular, que va crear un clima de desconfiança i va finalitzar amb la sortida De Medrano del govern i amb el PP governant en minoria.

Tags

Categoría

Illes Balears