Notícies Balears.

Notícies Balears.

Endavant-OSAN reclama col·locar un cartell contra la "segregació lingüística" a la Conselleria d'Educació.

Endavant-OSAN reclama col·locar un cartell contra la

PALMA, 29 Des.

L'organització independentista Endavant-OSAN ha reivindicat la col·locació d'un cartell contra la "segregació lingüística" a la façana de la Conselleria d'Educació.

En un comunicat, fonts de l'organització independentista han reivindicat la col·locació d'un cartell contra la "segregació lingüística" com "una resposta als atacs del PP i Vox a la llengua catalana en l'àmbit de l'educació".

Concretament, han fet referència a l'acord entre el PP i Vox per "segregar l'alumnat per qüestions de llengua", que en els últims dies s'ha materialitzat en un pressupost específic de 20 milions d'euros i un qüestionari de 600 preguntes dirigit als centres.

Endavant-OSAN ha enmarcat l'acció en el context de la Diada Nacional de Mallorca que, segons ha afirmat, "enguany ha de significar un clamor per la llengua i contra les polítiques de l'extrema dreta".

L'organització ha cridat d'aquesta manera a la participació de la ciutadania en la manifestació que sortirà aquest dissabte a les 18.00 hores del Passeig del Born de Palma.

.