• dimecres 7 de juny del 2023

Endesa realitza una campanya de sensibilització a empreses col·laboradores sobre prevenció de riscos en xarxes elèctriques

img

PALMA, 30 Ago.

Endesa ha dut a terme una sèrie d'actuacions de sensibilització i informació per a empreses col·laboradores al àmbit de la prevenció de riscos laborals associat a les xarxes elèctriques, tasques de manteniment o explotació de la xarxa de distribució elèctrica.

Segons ha explicat aquest dimarts l'entitat en nota de premsa, els responsables de l'àrea balear de Endesa han visitat les instal·lacions de les empreses col·laboradores --Cobra i Elecnor--, on han tractat, juntament amb els tècnics i operaris, diferents aspectes de prevenció de riscos per a treballadors, a més de resoldre els dubtes i les inquietuds dels empleats.

Aquestes actuacions de conscienciació van dirigides als treballadors de camp i són un recordatori dels aspectes més importants en matèria de seguretat de la companyia.

En aquest punt, E ndesa ha detallat que, en primer lloc, cal tenir present que no s'han de fer treballs en instal·lacions elèctriques sense formació o autorització, "ja que suposa un risc greu per a les persones".

De l'altra costat, han remarcat la importància de la planificació de tasques i la correcta identificació dels riscos i definició dels rols, així com la importància d'usar els detectors de tensió personal incorporats als cascos, les eines digitals per verificar les cinc regles d'or' davant del risc elèctric i la importància de les autovigilàncies, entre altres qüestions.

Notícies més vistes Avui