Endesa treballa per restablir el subministrament elèctric a les zones amb avaries a causa del temporal a Balears.

Endesa treballa per restablir el subministrament elèctric a les zones amb avaries a causa del temporal a Balears.

PALMA, 27 ago.

Endesa treballa per intentar restablir el subministrament elèctric a les zones de Mallorca, Menorca i Eivissa, que aquest diumenge han patit avaries a causa del temporal que està afectant les Balears.

Segons ha informat Endesa als mitjans, en aquests moments hi ha constància d'avaries a Esporles, s'Arenal, Inca, Selva, Son Bauló (Can Picafort) i Calvià, a l'illa de Mallorca. A més, s'ha detectat una avaria a Sant Antoni de Portmany, a Eivissa. I quatre a Menorca. Totes elles en línies de mitja tensió.

Per intentar solucionar aquestes avaries, 12 equips d'Endesa estan realitzant tasques de camp. A més, personal de la companyia elèctrica s'ha mobilitzat com a reforç en el centre de control.

Així doncs, en aquests moments, la prioritat d'Endesa és recuperar el subministrament el més aviat possible. Amb aquest objectiu, s'estan duent a terme maniobres des del centre de control per tornar el subministrament als clients mitjançant línies alternatives; així com es realitzen tasques de camp per localitzar i recuperar les avaries.

L'energètica considera com a possibles causes principals de les avaries la caiguda d'arbres i branques sobre les línies afectades. Tot i això, no descarta que també hagin pogut ser causades per inundacions.

.

Tags

Categoría

Illes Balears