Notícies Balears.

Notícies Balears.

"Estarellas crida a lluitar contra la immigració il·legal per evitar episodis de violència com a Son Gotleu i s'Arenal."

PALMA, 11 de juny.

La consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Estarellas, ha instat aquest dimarts a combatre la immigració irregular per evitar episodis de violència com el de Son Gotleu o s'Arenal i per no arribar a situacions visquides en altres països.

"Quan les barbes del teu veí vegis tallar...", ha afirmat Estarellas en el debat de les preguntes de control al Govern en el ple d'aquest dimarts, responent al diputat de Vox Sergio Rodríguez, que ha atribuït la violència en les barriades a l'arribada de joves algerians "que no vénen fugint ni de la fam ni de la guerra".

Estarellas, d'altra banda, s'ha referit als migrants "als quals no els queda més remei que delinquir". La consellera ha insistit que "no es cansaran" de demanar efectius i agents dels Cossos i Forces de Seguretat per evitar fets "que preocupen a l'Executiu".

Per a la consellera, a Son Gotleu i s'Arenal s'ha vist un "xoc de cultures" per la qual cosa ha reclamat el desenvolupament d'un pla d'integració. En aquesta línia, ha insistit en la necessitat de consolidar una immigració legal "que vingui a treballar i a integrar-se".