Notícies Balears.

Notícies Balears.

Estarellas defensa que la llei de fosses compleix plenament amb la memòria i la recuperació. Estarellas insisteix que la llei de fosses compleix plenament amb la memòria i la recuperació.

Estarellas defensa que la llei de fosses compleix plenament amb la memòria i la recuperació.

Estarellas insisteix que la llei de fosses compleix plenament amb la memòria i la recuperació.

PALMA, 16 Abril.

La consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Estarellas, ha insistit aquest dimarts que la llei de fosses compleix plenament amb la memòria i la recuperació.

Estarellas s'ha pronunciat d'aquesta manera en el ple del Parlament d'aquest dimarts, després que el diputat del PSIB Omar Lamín, en el debat de les preguntes de control, hagi acusat al PP de, amb la derogació de la llei de memòria històrica, "pagar el peatge de Vox, que vol ressuscitar el franquisme perquè Marga Prohens segueixi en el Consolat".

El socialista ha preguntat al PP què ha passat des de 2018, quan es va aprovar la llei de memòria amb el suport dels 'populars' i amb ampli consens. "És covard i indigne que s'utilitzi a les víctimes com a moneda de canvi", ha afegit.

Estarellas ha rebutjat que es qualifiqui com indigne el compromís del Govern en aquesta matèria i "que s'està demostrant cada dia".