Estarellas mantindrà el IV Pla de Fosses, convocarà places al Geibsau i impulsarà la producció pròpia a IB3.

Estarellas mantindrà el IV Pla de Fosses, convocarà places al Geibsau i impulsarà la producció pròpia a IB3.

PALMA, 13 Set.

La consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas, ha anunciat que durant el seu mandat el Govern mantindrà el IV Pla de Fosses Balears a les Balears, convocarà places a l'empresa de Gestió de les Emergències de les Balears (Geibsau) i impulsarà la producció pròpia a IB3, entre d'altres mesures.

La consellera ha esbossat aquest dimecres algunes de les iniciatives que desenvoluparà al llarg de la legislatura durant la seva compareixença a la Comissió d'Assumptes Institucionals i Generals celebrada al Parlament.

En la seva intervenció, Estarellas ha detallat l'organigrama del seu departament, dividit en una secretaria general i quatre Direccions Generals; i les competències que abasta la Conselleria.

Entre elles se situen les mesures en matèria de memòria democràtica, moment en què la consellera ha assegurat que es mantindrà la Llei de Fosses, amb el desenvolupament del quart Pla de Fosses.

També ha especificat que entre les seves competències s'inclou l'administració de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), coordinació dels serveis d'emergències, l'Advocacia de la comunitat, la coordinació de les relacions exteriors de les Balears o la gestió de l'ens de la Ràdio i Televisió de les Balears IB3.

Categoría

Illes Balears