Exedil revela una visita de Roig durant un concurs: "Em va semblar que si entrava en el seu joc em pagava la hipoteca". Exedil revela una visita de Roig durant un concurs: "Em va semblar que si entrava en el seu joc em pagava la hipoteca".

Exedil revela una visita de Roig durant un concurs:

PALMA, 15 Set.

L'exregidor de l'Ajuntament de Palma Andreu Alcover ha revelat que durant el procés d'adjudicació d'un contracte d'il·luminació municipal, l'empresari Antoni Roig, que participava en el procediment, va acudir una tarda al seu despatx i que va tenir la impressió que "si entrava en el seu joc, es pagava la hipoteca".

"No em va posar 100.000 euros sobre la taula", ha matitzat en tot cas durant la seva declaració com a testimoni en la sessió d'aquest divendres del judici contra els investigadors del cas Cursach.

Alcover va ser entre 2007 i 2011 president de la Taula de Contractació i ha insistit que "mai havia tingut una reunió com aquella".

L'exregidor ha posat de relleu que no entrava dins el normal que un empresari implicat en un concurs, que a més estava sent complex, acudís al despatx d'un regidor. "Jo havia sentit rumors de Roig i va venir a veure'm i em va dir per veure què es podia fer o com es podia arreglar. Es movia com Pedro per casa seva per les dependències municipals", ha afegit.

L'exregidor ha assenyalat que en accedir al govern, el regidor anterior li va dir "tens un marró", en referència a aquest contracte perquè no s'estava podent adjudicar perquè a la taula de contractació no hi havia acord i es va intentar delegar en una comissió tècnica.

L'UTE que competia amb la que participava Roig, ha seguit, presentava una oferta econòmicament millor, per la qual cosa finalment va ser la que va aconseguir el contracte.

Tags

Categoría

Illes Balears