• divendres 3 de febrer del 2023

Exministres d'Afers Exteriors de PP participaran el 29 i 30 de juliol a Eivissa a la conferència política del partit

img

IBIZA, 23 Jul.

Els exministres d'Afers Exteriors, Abel Matutes, Ana Palacio i José Manuel García-Margallo, participaran a Eivissa a la conferència política del PP 'Obrint Camins', que tindrà lloc els dies 29 i 30 de juliol.

Segons ha informat el PP, la conferència estarà centrada en els Fons Next Generation i la seva utilitat en la transformació de l'activitat econòmica. L'eurodiputat Esteban González Pons i la presidenta dels 'populars' a les Balears, Marga Prohens, també assistiran a l'acte.

Pel que fa als fons, la coordinadora general del PP, Neus Mateu, ha recordat que cada any es proposen centrar l'atenció en els assumptes que consideren més importants per als eivissencs.

Per això, parlaran dels reptes que encara té el país i l'Illa en l'aprofitament dels fons esmentats. "L'objectiu de les jornades no és altre que participar i conformar solucions eficaces entre tots, que siguin fruit de la reflexió i el debat de tots", ha explicat Mateu.

Les jornades comptaran amb dues ponències més. D'una banda, els alcaldes eivissencs del PP, juntament amb Rosa Estarás, centraran el panell en les administracions locals i els fons de recuperació i resiliència. D'altra banda, es comptarà amb Marc Rahola, CEO d'OD Hotels; Monti Galmés, exCEO Club Robinson Espanya i Portugal; Juan Franch, professor de la UIB, i Antoni Costa, portaveu parlamentari del PP, en un debat sobre projectes estratègics i sostenibilitat turística, que serà moderat pel president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí.

Notícies més vistes Avui