• dimecres 7 de juny del 2023

Expulsats tres clients d'un hotel de la Platja de Palma per copejar taules i llançar begudes

img

PALMA, 8 Ago.

La Policia Local de Palma ha intervingut, aquest divendres, en l'expulsió de tres clients d'un hotel de la Platja de Palma per molestar altres persones, colpejar taules i llançar begudes.

Segons ha explicat Cort en un comunicat, l'actuació ha estat duta a terme segons l'aplicació de la Llei contra el Turisme d'Excessos.

D'aquesta manera, la Policia Local de Palma ha desenvolupat aquest cap de setmana passat diferents operatius i han posat el focus en els serveis incidentals, els actes programats i les conductes incíviques.

/p>

Durant aquest divendres a la Platja de Palma, es va dur a terme un operatiu conjunt amb Policia Nacional, inspectors de Turisme del Consell de Mallorca i de la Conselleria de Salut i Consum en contra del turisme d'excessos. Així, els agents van inspeccionar 21 locals i van aixecar 11 actes.

Dissabte, al Passeig Marítim, la Policia Local va dur a terme un control d'etilometria on van interceptar 30 vehicles i van aixecar dues denúncies per no tenir la ITV en regla, dues denúncies per permís de conduir caducat, tres denúncies per incomplir el reglament general de circulació i una denúncia per superar la taxa d'alcohol.

A Cala Major, els agents van identificar 15 persones i en van aixecar dues denúncies per circulació, dues de trànsit i una denúncia per superar la taxa dalcohol. Al Polígon de Son Valentí, van aixecar dues denúncies per substàncies psicotròpiques i una per tenir objectes per accions il·legals.

A Santa Catalina, durant el cap de setmana, els agents van aixecar 53 denúncies relacionades amb el trànsit, 11 denúncies per botellón, dues per embrutar el carrer, una per venda ambulant, dues per tinença de substàncies estupefaents i dues per objectes per accions il·legals.

Com a activitats programades, la Policia Local de Palma va controlar la carrera de Sant Jordi, l'espectacle del Circ du Soleil, les festes de Son Cotoner, la Fira Molinera a El Molinar, la cursa des Güell a Lluc i les activitats de la Família Reial. Tots aquests serveis van transcórrer sense incidències destacables.

La Policia Local va intervenir, així mateix, en sis delictes de lesions, tres expedients per conduir sota els efectes de l'alcohol, tres disputes al carrer, dos incendis a domicilis, dos delictes d?amenaces, un delicte d?amenaces, un delicte d?agressió, un robatori en un vehicle, un delicte per violència de gènere i accident amb escapament.

Notícies més vistes Avui