Félix Soria, rècord Guinness amb més de 66.795 'burpees' en 365 dies.

Félix Soria, rècord Guinness amb més de 66.795 'burpees' en 365 dies.

PALMA, 31 de desembre.

L'exboxejador nacional i actual entrenador de crossfit, Fèlix Soria, ha entrat aquest diumenge al llibre Guinness dels rècords, després d'haver superat els 66.795 'burpees' en 365 dies.

Soria ha culminat el repte de superar els 66.795 'burpees' en 365 dies aquesta jornada, al Palau Municipal d'Esports de Son Moix, a Palma, acompanyat per un gran nombre de persones, algunes de les quals fins i tot s'han atrevit a acompanyar-lo fent alguns 'burpees'.

Fa una setmana, l'exboxejador nacional i actual entrenador ja va manifestar a Instagram que per a ell aquest 31 de desembre seria "un dia especial" perquè el seu "esforç i dedicació" han "realçat" la seva "perseverança i constància amb aquestes coses que semblen impossibles".

En la mateixa publicació, Fèlix Soria convidava a tothom a acompanyar-lo aquest diumenge, a les 11.00 hores, en el que definia com "el final" de la seva "bojament". En completar aquest repte, ha entrat al llibre Guinness dels rècords.

El 'burpee' és un exercici que mesura la resistència anaeròbica i es realitza a través de diversos moviments: flexions de pit, sentadilles i salts verticals, amb el que s'aconsegueix treballar l'abdomen, l'esquena, el pit, els braços i les cames.

.

Categoría

Illes Balears