Fet: Un nen de dos anys resulta ferit en ser atropellat en un aparcament de Palma després d'alliberar-se de la mà de la seva mare. Traducció: Ferit un nen de dos anys atropellat en un aparcament de Palma després d'alliberar-se de la mà de la seva mare.

Fet: Un nen de dos anys resulta ferit en ser atropellat en un aparcament de Palma després d'alliberar-se de la mà de la seva mare. 

Traducció: Ferit un nen de dos anys atropellat en un aparcament de Palma després d'alliberar-se de la mà de la seva mare.

Un nen de dos anys ha resultat ferit aquest dilluns en un aparcament de Palma després de soltar-se de la mà de la seva mare, segons han informat fonts de la Policia Local.

L'incident ha tingut lloc cap a les 13.00 hores en un aparcament contigu a l'IES Juníper Serra, a Son Cladera.

Sembla ser que la mare portava un nadó en un braç i el nen de dos anys amb l'altra mà. En un moment donat, el nen s'ha soltat i s'ha allunyat just quan passava un cotxe.

El petit ha impactat contra un lateral del vehicle. Fins al lloc s'han desplaçat immediatament sanitaris del 061 i de la Policia Local.

El nen ha patit una fractura de tíbia i ha estat traslladat a un hospital. La conductora, per la seva part, ha hagut de ser atesa per una crisi d'ansietat.

Tags

Categoría

Illes Balears