Fidalgo afirma que Cort no té cap document sobre Son Busquets, ni sobre el projecte de l'antiga presó.

Fidalgo afirma que Cort no té cap document sobre Son Busquets, ni sobre el projecte de l'antiga presó.

PALMA, 18 Jul.

L'edil d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, Óscar Fidalgo, ha assenyalat que el Consistori no té "cap document" amb compromisos sobre els terrenys de Son Busquets, ni del projecte per a l'antiga presó de la ciutat, que ha qualificat com a "entelequia".

D'aquesta manera, s'ha expressat el responsable de l'àrea municipal, en una roda de premsa ofereixda aquest dimarts a l'Ajuntament de Palma, després de la reunió de la Gerència d'Urbanisme.

En aquest sentit, Fidalgo ha criticat l'antiga corporació municipal i ha assegurat que l'Ajuntament revisarà els compromisos adoptats i, en funció d'aquests, "prendrà decisions".

Sobre els terrenys de l'antiga presó de Palma, Fidalgo ha explicat que el Consistori dirigit per l'exalcalde, José Hila, havia projectat una residència per als estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i un espai dedicat a les arts. "No hi ha cap document que avalli el projecte de manera legal, així que caldrà veure els compromisos adquirits per aquests terrenys", ha afegit.

Pel que fa a la cessió dels terrenys de l'Entitat Pública Empresarial de Sòl (Sepes) de Son Busquets, el responsable d'Urbanisme ha recalcat que "no hi ha cap document a la Gerència que permeti dilucidar compromís algun, de ningú, respecte a Son Busquets amb l'Ajuntament de Palma" i ha assenyalat que les eleccions del 23J seran "determinants" per a les converses sobre aquest projecte.

.

Tags

Categoría

Illes Balears