• dijous 30 de març del 2023

Finalitza l'alerta groga per pluges i tempestes a Mallorca i Menorca

img

PALMA, 19 Ago.

L'alerta groga activada per pluges i tempestes a Mallorca i Menorca es dóna per finalitzada, segons ha informat aquest divendres Emergències 112 en un missatge de Twitter recollit per Europa Press. Amb tot, d'acord amb una publicació de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), també en xarxes socials, es manté el nivell groc a Menorca per fenòmens costaners, en concret onatges de fins a dos metres d'alçada, fins a les 22.00 hores. D'altra banda, aquest divendres es preveuen temperatures màximes d'entre 28 i 32ºC a les Illes, sense descartar alguna precipitació ocasional a les hores centrals del dia.

Pel que fa a les temperatures mínimes, la més alta s'ha donat al Far de Capdepera ia Palma-Porto Pi (23ºC ambdues), mentre que la més baixa s'ha registrat a Escorca (13ºC).

En el cas de Menorca, les mínimes han oscil·lat entre els 20 ºC de l'aeroport i els 17ºC de Ciutadella-Cala Galdana, mentre que a Pitiüses, la temperatura mínima més alta s'ha donat a l'aeroport d'Eivissa, Formentera ha registrat 19ºC i la més baixa s'ha registrat a Sant Joan de Labritja (16ºC) .

Notícies més vistes Avui