• dimecres 29 de març del 2023

Fins a 234 establiments de Palma s'adhereixen a la campanya de vals de descompte de Cort

img

PALMA, 24 Set.

L'Ajuntament de Palma ha informat que fins a 234 establiments ja s'han adherit a la campanya de vals de descomptes de PalmaActiva.

En una nota de premsa, Cort ha recordat que aquesta campanya de suport al petit comerç finalitza aquest dimecres que ve.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació , Jordi Vilà, ha animat els establiments comercials de Palma a adherir-se a aquesta iniciativa: "La clau de l'èxit radicarà en el nombre i la diversitat de comerços adherits, és una oportunitat per animar el consum, fidelitzar clients i revitalitzar la vida als nostres barris".

L'Ajuntament de Palma, per mitjà de PalmaActiva, posa en marxa aquesta campanya de 96.164 vals comercials amb un pressupost de gairebé dos milions d'euros.

Vila ha explicat explica que les anteriors edicions de la campanya van ser un "é xit". Per això, ha afegit, “hem planificat aquesta campanya intentant replicar la mecànica de funcionament de l'anterior, però afegint dues novetats: més diners i més epígrafs de negocis perquè es puguin adherir més establiments, així els vals no només podran bescanviar-se per productes, sinó també per serveis com són tallers mecànics, ortodòncia, perruqueries, fisioterapeutes, etc.”, ha indicat.

Cada ciutadà disposarà d'un màxim de vuit vals. Per poder beneficiar-se de 20 euros de descompte s'haurà de realitzar una despesa mínima de 35 euros, per tant, el descompte per persona pot arribar a ser de 160 euros.

Es tracta d'una campanya per promoure les compres a els petits comerços per incentivar un consum responsable, en conseqüència, podran beneficiar-se totes aquelles persones amb DNI o NIE majors de 16 anys. La campanya arrencarà l'11 d'octubre i finalitzarà el 20 de novembre.

No caldrà descarregar-se prèviament els vals, aquests se sol·liciten directament als mateixos establiments comercials adherits al programa en el moment de la compra.

p>

Notícies més vistes Avui