• dimecres 7 de juny del 2023

Fiscalia demana quatre anys de presó per a un noi per provocar un accident mortal quan anava drogat i begut

img

Està acusat d'homicidi imprudent i avortament imprudent, entre altres delictes

En el xoc va morir el conductor de l'altre vehicle i la parella, que estava embarassada de set mesos, va perdre el nadó

PALMA, 1 Oct.

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears celebra aquest dilluns, a partir de les 10.30 hores, la vista prèvia al judici contra un noi, de 24 anys, que està acusat d'homicidi imprudent i avortament imprudent, entre altres delictes.

La Fiscalia demana per a l'acusat quatre anys de presó , a més de la prohibició de conduir cotxes i motos durant sis anys. Al relat dels fets, que van tenir lloc el març del 2021 a Menorca, el Ministeri Fiscal sosté que el jove anava amb un cotxe, que no era de la seva propietat i no tenia assegurança obligatòria, sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents .

Després de provocar un accident a Maó (Menorca), l'acusat suposadament va reprendre la marxa cap a Moll de Ponent en direcció a la carretera Me-1, "practicant maniobres notòriament perilloses", descriu el fiscal.

En concret, continua la Fiscalia, l'acusat va seguir en sentit Ciutadella i, mentre realitzava una avançament va envair "per complet" el carril esquerre xocant de front amb un cotxe. Com a resultat, el conductor de l'altre vehicle va morir a l'acte i la seva parella, que estava embarassada de set mesos, va perdre el nadó.

El Ministeri Fiscal marca com a responsable civil directe el Consorci de Compensació d'Assegurances i a l'amo del cotxe que conduïa l'acusat. A més de les penes de presó, el noi s'enfronta a una indemnització en concepte de responsabilitat civil de 254.435,4 euros.

XOX

Notícies més vistes Avui