• diumenge 29 de gener del 2023

Floristes de Palma destaquen "una gran campanya" de Tots Sants aquest any i més espaiada: "Hem esgotat material"

img

Els professionals calculen que la despesa mitjana per persona ha estat d'entre 30 i 40 euros < /p>

PALMA, 1 Nov.

Floristes de Palma (Mallorca) han assegurat que aquest any s'ha donat "una gran campanya" de Tots Sants, arribant a esgotar material en alguns establiments, especialment per haver estat una temporada més espaiada en el temps, d'aproximadament cinc dies.

"Hi ha hagut molta feina, així com normalment la campanya començava el 30 o el 31 d'octubre, aquest any començat el 28; hem acabat tot el material”, ha explicat en declaracions a Europa Press Rafael, de Motivacions Art Floral, que ha xifrat en un 50% l'augment en les vendes d'aquest any respecte al 2021.

"En pandèmia es va vendre molt poc, l'any passat ja es va començar a vendre més i aquest any haurem pujat un 50 per cent, n'hem tingut molta gent”, ha ressaltat, atribuint aquest augment a la “comoditat” del client. "Abans la gent es feia els seus rams i anava al cementiri, però ara vénen a la botiga a comprar", ha indicat.

Per la seva banda, des de Floristeria Natalia han afirmat que la temporada actual " està anant millor que l'any passat” i s'ha notat que “la gent té més ganes de comprar”, alhora que han assenyalat que, en coincidir amb un pont, s'ha començat a vendre abans.

>

El local Flores Marga també ha experimentat que les vendes "estan augmentant força". Així, ha detallat que al principi tenien previsió que la campanya del 2022 fos igual a la de l'any passat, però ha començat abans. "Hem hagut de tornar a demanar gènere", ha insistit.

"S'ha venut més del que esperàvem, aquest any la campanya està durant cinc dies; hem esgotat estoc", ha indicat per la seva banda el propietari de Kike Flowers, que ha previst que el dia de més venda sigui el mateix 1 de novembre.

UNA DESPESA MITJANA DE 35 EUROS

Quant a la despesa mig d'aquesta campanya de Tots Sants, els floristes han coincidit que està sent d'aproximadament 35 euros per persona, encara que amb diferències segons el tipus de client.

A més, s'està optant per flors "amb més disseny, que surtin una mica del típic”, ha assegurat Rafael, de Motivacions Art Floral, encara que les roses, els clavells i els lliris solen dominar la campanya.

Notícies més vistes Avui