• dimecres 29 de març del 2023

Fuster renuncia oficialment al càrrec de director general de l'IbSalut: "No he intentat beneficiar ningú"

img

"El més prudent és fer un pas al costat", ha declarat

PALMA, 25 Jul.

El fins ara director general de l'IbSalut, Juli Fuster, ha dimitit oficialment aquest dilluns del seu càrrec després d'una condemna del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) al Govern en intervenir Fuster en una oposició de funcionaris a qui es va presentar la seva filla. "No he intentat beneficiar ningú", ha assegurat.

En roda de premsa, ha explicat que, a causa del seu càrrec, ha signat "absolutament totes" les resolucions dels tribunals d'oposicions "sense qüestionar cap de les decisions que prenien".

"També va ser així en el cas de l'oposició d'anestèsia --a la qual es va presentar la seva filla--, en què es va decidir excloure un participant que havia signat un examen quan havia de ser anònim", ha continuat davant els mitjans de comunicació, reiterant que va signar aquesta resolució del tribunal "com totes".

"Ara la justícia ha considerat que el fet d'excloure aquest opositor podria beneficiar la meva filla. Ni jo he intentant beneficiar ningú, ni la meva filla ho hauria permès", ha sentenciat Fuster.

Amb tot, el director general ha justificat la seva dimissió per no voler "perjudicar els membres del tribunal, ni que s'aturin cap dels projectes que estan en marxa o hi hagi sorolls innecessaris" s".

"El més prudent és fer un pas al costat", ha conclòs.

XOX

Notícies més vistes Avui