Notícies Balears.

Notícies Balears.

Gamarra demana la dimissió de Francina Armengol per el 'cas Koldo' a Ibiza. Gamarra demana la dimissió de Francina Armengol pel 'cas Koldo' a Eivissa.

Gamarra demana la dimissió de Francina Armengol per el 'cas Koldo' a Ibiza.

Gamarra demana la dimissió de Francina Armengol pel 'cas Koldo' a Eivissa.

IBIZA, 16 Març.

La secretària general del Partido Popular, Cuca Gamarra, ha exigit a Ibiza la dimissió de la presidenta del Congrés, Francina Armengol, pel 'cas Koldo'.

Durant un acte del PP celebrat aquest dissabte, Gamarra ha considerat que Armengol ha de "assumir responsabilitats" i donar explicacions i, a més, ha afegit que una institució com el Congrés no pot veure's salpicada per un escàndol com aquest.

En la seva intervenció, la 'popular' ha manifestat que, si governen, s'ocuparan de temes com la insularitat i ha assegurat que el PP "és l'esperança per a Espanya".

Per això, ha insistit que les Balears tindran al costat el Govern d'Alberto Núñez Feijóo, si el PP accedeix al poder.

La secretària general dels 'populars' s'ha referit a la Llei d'Amnistia, criticant al president Pedro Sánchez per, segons la seva opinió, velar únicament per la seva supervivència i no preocupar-se per altres qüestions. Aquesta llei permetrà a Sánchez "sobreviure" al poder, "generant una casta que es situa per sobre de la llei".

També s'ha referit a la "imatge vergonyosa" que aquest dissabte han ofert als espanyols PSOE i Junts després de reunir-se a Suïssa. Sobre la trobada, Gamarra ha exigit que s'expliqui quins assumptes han abordat perquè segurament hauran parlat de temes com el referèndum d'autodeterminació o el retorn de Carles Puigdemont. "Amb l'amnistia no acaba res, tot just comença", ha advertit.