Notícies Balears.

Notícies Balears.

Garcia assisteix a l'arribada dels Reis Mags a l'hospital de Son Espases.

Garcia assisteix a l'arribada dels Reis Mags a l'hospital de Son Espases.

PALMA, 6 Gen.

La consellera de Salut, Manuela García ha assistit aquest dissabte a l'arribada dels Reis Mags a Son Espases, acompanyada pel director d'Assistència Sanitària, Raúl Lara, i el director mèdic, Vicente Torres.

L'arribada de Ses Majestats ha tingut lloc a les 11.00 hores a l'entrada de Consultes Externes 2; Planta 0, mòdul F de l'hospital de referència. A continuació, la comitiva ha realitzat una visita a les habitacions dels nens.

García ha aprofitat aquesta visita per agrair tant als professionals sanitaris com als no sanitaris que fan possible que "la salut dels ciutadans de Balears estigui atesa", també un 6 de gener, Dia de Reis, que "no passen amb les seves famílies". Els professionals, ha afegit, "estaran aquí cuidant de la salut dels altres i crec que es mereixen tot el reconeixement i admiració".

A més, la consellera ha agraït als Reis Mags que en aquest dia hagin portat als nens ingressats a Son Espases "il·lusió i alegria" perquè aquest dissabte "es tracta d'això, que els Reis Mags visitin tots els llars de Balears i puguin portar una mica de llum, alegria, il·lusió, sobretot als més petits de les cases".