García resta importància a l'admissió del recurs de l'OCB perquè és "pur tràmit": "No ens preocupa".

García resta importància a l'admissió del recurs de l'OCB perquè és

La consellera de Salut del Govern balear, Manuela García, ha restat importància a l'admissió a tràmit d'un recurs d'inconstitucionalitat contra la supressió del requisit de català en l'accés a la sanitat pública, ja que "és un mer tràmit": "Això no ens preocupa".

Així s'ha expressat García aquest dimecres durant un esmorzar informatiu socio-sanitari organitzat per Europa Press a l'Hotel Intercontinental de Madrid.

"L'admissió a tràmit és un mer tràmit, això no ens preocupa", ha apuntat la consellera en ser preguntada pel recurs promogut per l'Obra Cultural Balear - i formalitzat per diputats del PSOE i Sumar-. La iniciativa va passar aquest dimarts el primer examen del ple del TC, que el va admetre a tràmit, el que no implica un pronunciament sobre el fons del recurs.

García ha defensat que considerar els coneixements de català un mèrit, i no un requisit, "ja està donant resultats" a l'hora d'atraure professionals. "Crec que si aquesta pregunta se li fes als pacients amb càncer d'Ibiza probablement li dirien que el que volem són oncòlegs en aquest moment", ha subratllat García.

Tags

Categoría

Illes Balears