• dimecres 7 de juny del 2023

Garrido acusa el diputat no adscrit Benalal de trànsfuga i de sumar-se a Vox en la seva acció parlamentària

img

PALMA, 11 Oct.

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, ha acusat aquest dimarts al diputat no adscrit Maxo Benalal de trànsfuga i del seu sumar-se a Vox amb la seva acció parlamentària.

Al ple del Parlament d'aquest dimarts, Benalal ha preguntat a la consellera per l'elecció del Síndic de Greuges, recollint una iniciativa legislativa popular.

En la seva pregunta, Benalal ha recordat que ja va presentar una proposta d'elecció que, segons ell, va ser obstaculitzada pel PSIB. Tot i això, Garrido ha assegurat que la proposta va ser retirada perquè la va presentar sense el permís del portaveu del seu llavors grup, Cs, d'on va acabar sent expulsat "per qüestions econòmiques".

A més, la consellera ha assegurat que la pregunta hauria d'anar formulada als grups parlamentaris, amb competències en l'elecció del Síndic de Greuges. El diputat no adscrit ha expressat la seva confiança que "la futura probable majoria de PP i Vox compleixi la seva promesa" en relació amb l'elecció del Síndic i la consellera ha acusat PP i Vox i acollir trànsfugues.

Benalal ha fet la seva pregunta en absència dels seus antics companys de Cs la portaveu dels quals, Patricia Guasp, ha accedit a l'hemicicle just després de finalitzar la pregunta de control.

Notícies més vistes Avui