• dijous 2 de febrer del 2023

Garrido assevera que evitaran "el màxim possible" la mobilitat d'interins encara que subratlla que és "impossible" quantificar

img

PALMA, 21 Jun.

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat , Mercedes Garrido, ha insistit, aquest dimarts al Parlament, que evitaran "el màxim possible" la mobilitat de funcionaris interins entre les diferents administracions, al mateix temps que ha subratllat que és "impossible" quantificar-la. /p>

Durant la seva compareixença a la Comissió d'Afers Institucionals i Generals per informar sobre els processos d'estabilització acordats a la Mesa Sectorial de Serveis Generals, la consellera ha respost a una pregunta plantejada pel diputat del PP Juan Manuel Lafuente, qui ha asseverat que es tracta "un tema delicat" per buscar solucions i ha assegurat que amb el sistema pactat hi haurà moviment entre administracions. "Té quantificat quantes persones pot afectar?", ha qüestionat.

Davant d'això, la consellera Garrido ha indicat que el Govern hi ha treballat i ho evitarà "el màxim possible". A la seva exposició, ha explicat el decret llei aprovat per part del Consell de Govern, el 13 de juny passat, per reduir la temporalitat a les administracions públiques de les Balears.

L'objectiu de l'Executiu balear és reduir la temporalitat per sota del 8% i en alguns casos, com a serveis generals de la comunitat, fins al 0%. En concret, s'estabilitzaran més de 10.000 places entre salut, educació i serveis generals.

Notícies més vistes Avui