• dimecres 7 de juny del 2023

Gómez defensa que els que es van vacunar "no eren alts càrrecs sinó gestors que s'han deixat la pell a la pandèmia"

img

"Si es tornés al mateix moment, es faria el mateix perquè l'alternativa era llençar les dosis" ", remarca la consellera de Salut

Subratlla que cap conseller del Govern s'ha vacunat "abans del moment que li tocava"

PALMA, 27 Jul.

< La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha defensat, aquest dimecres durant la seva compareixença a la Comissió de Salut del Parlament, que els que es van vacunar el primer dia de la campanya d'inoculació contra la COVID a Mallorca “no eren alts càrrecs, sinó gestors que s'han deixat la pell a la pandèmia".

Durant la seva compareixença parlamentària, la consellera de Salut ha insistit que "si es tornés al mateix moment, es faria el mateix perquè l'alternativa era llençar les dosis”. A l'exposició de l'auditoria sobre el procés de vacunació, Gómez ha subratllat que s'han inoculat un total de 2,2 milions de dosis a les Balears amb "un desplegament logístic sense precedent".

La titular de Salut del Govern va sol·licitar la compareixença, per via d'urgència, el 18 de juliol. D'aquesta manera, Gómez ha donat tots els detalls als diferents grups parlamentaris, a petició pròpia, sobre el procés d'inoculació contra la COVID dut a terme a les Illes.

Cal recordar que aquest informe en neix una promesa dels partits del Pacte que es van comprometre a presentar un informe quan el 70% de la població de les Illes estigués vacunada.

((Hi haurà ampliació))

Notícies més vistes Avui