• dimecres 7 de juny del 2023

Govern nega preocupació per resultats d'Andalusia i confia que els ciutadans valorin la gestió de pandèmia

img

PALMA, 20 Jun.

El portaveu del Govern, Iago Negueruela, ha negat aquest dilluns que hi hagi preocupació a l'Executiu autonòmic després dels resultats de les eleccions andaluses i la majoria absoluta del PP i ha rebutjat que pugui tenir efecte i continuïtat a les Balears perquè, a les properes eleccions, els ciutadans de les Illes valoraran la gestió de la pandèmia i les xifres de la recuperació.

A la roda de premsa posterior al Consell de Govern, Negueruela ha ressaltat la coincidència que en els tres últims processos electorals --Madrid, Castella i Lleó i Andalusia-- la ciutadania ha revalidat els mandats .

En aquest sentit, el portaveu del Govern ha insistit que l'Executiu té marcat el full de ruta, avalat per haver millorat el context del 2019 en tots els sentits. "Encarem els propers mesos amb la tranquil·litat de la feina ben feta en una legislatura complexa", ha afirmat.

Negueruela ha limitat els resultats dels comicis a Andalusia únicament a aquesta comunitat autònoma, ha mostrat el seu respecte els resultats i ha traslladat la seva enhorabona als guanyadors.

Notícies més vistes Avui