• dimarts 6 de juny del 2023

Govern selecciona 41 projectes de 24 entitats a la convocatòria anual d'ajuts a activitats d'educació ambiental

img

Les activitats estan relacionades principalment amb la gestió de l'aigua, l'economia circular o el consum responsable

PALMA, 15 Oct.

El Govern ha seleccionat un total de 41 projectes de 24 entitats a la convocatòria anual d'ajuts a les activitats d'educació ambiental, la majoria relacionats principalment amb la gestió de l'aigua, l'economia circular o el consum responsable.

Segons ha informat la Conselleria de Medi Ambient i Territori aquest dissabte en una nota de premsa, la Direcció General de Residus i Educació Ambiental ha seleccionat 41 projectes en el marc de la convocatòria anual d'ajuts al foment activitats d'educació ambiental des d'entitats sense ànim de lucre. Aquest any, un total de 24 organitzacions han rebut la subvenció per fer activitats relacionades amb l'aigua, l'economia circular, el consum responsable, la biodiversitat, l'emergència climàtica i la participació i el voluntariat ambiental.

Gran part dels projectes que han estat subvencionats tenen com a objectiu divulgar els valors naturals de les Balears i les formes de protegir-los, així com la necessitat de reduir els plàstics d'un sol ús en tots els sectors socials. Així mateix, es promouen activitats que permeten el coneixement i accés al medi natural per a nens i joves, així com iniciatives per fomentar el consum de producte local.

El director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, ha celebrat que, un any més, “s'incrementin el nombre de projectes i entitats que es presenten, un indicador més de la creixent sensibilització i consciència ambiental de la societat”. Sansó ha remarcat a més la importància "de continuar treballant per desenvolupar activitats educatives que permetin fomentar aquests valors entre els més petits".

Aquest any, la quantia dedicada a la convocatòria de subvencions ha estat de 120.000 euros . El passat any es van seleccionar 39 projectes presentats per 22 entitats.

Notícies més vistes Avui