Notícies Balears.

Notícies Balears.

Gravement ferit un motorista després de xocar amb una rotunda a Alcúdia i sortir desllançat, arrossegant-se 69 metres.

Gravement ferit un motorista després de xocar amb una rotunda a Alcúdia i sortir desllançat, arrossegant-se 69 metres.

L'home no portava casc i conduïa sota els efectes de l'alcohol

PALMA, 1 de setembre.

Un motorista ha resultat ferit greu després de col·lidir contra una rotonda i sortir després de l'accident, arrossegant-se sobre l'asfalt fins a 69 metres, a Alcúdia (Mallorca).

Segons ha informat la Policia Local a les xarxes socials, l'incident es va produir cap a les 23.15 hores d'aquest passat dijous, a la rotonda del carrer Teodoro Canet.

Des del cos policial municipal han detallat que el conductor circulava a una elevada velocitat i sense portar casc de protecció, sent sancionat per aquest motiu.

A més, va mostrar símptomes compatibles amb la ingesta de begudes alcohòliques però es va negar a sotmetre's a les proves per corrobolar-ho, per la qual cosa serà investigat per un presumpte delicte contra la seguretat viària. El masculí, després de l'accident, va ser traslladat a l'hospital.

Des de la Policia Local d'Alcúdia també s'ha informat d'un altre accident de trànsit, en aquest cas al carrer Coral cap a les 02.15 hores d'aquesta matinada. Concretament, un vehicle ha xocat contra un altre que estava aparcat i s'ha donat a la fuga.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, s'ha pogut obtenir la matrícula del cotxe fugit i ja ha estat identificat.