• dimarts 6 de juny del 2023

Gual de Torrella nega pressions polítiques i defensa que l'adjudicació d'Eivissa s'ajustava a la llei

img

L'expresident de l'APB declara durant dues hores als jutjats de Via Alemanya i assegura que mantindrà la defensa de l'adjudicació. que acabi el procés"

PALMA, 5 Jul.

L'expresident de l'Autoritat Portuària de Balears (APB) Joan Gual de Torrella ha negat, aquest dimarts, pressions polítiques per a beneficiar el Club Nàutic d'Eivissa (CNI) i ha defensat l'adjudicació perquè "s'ajustava a la llei". concurs per afavorir el Club Nàutic dEivissa. Aquesta instrucció forma part del cas Puertos, en què l'expresident de l'APB va declarar l'octubre de l'any passat per un presumpte amaniment del concurs per a la gestió d'amarradors a Menorca.

L'expresident de l'APB ha arribat, cap a les 09.25 hores, als jutjats de Via Alemanya per declarar davant la titular del jutjat d'instrucció número 3 de Palma, Martina Mora. En sortir, ha asseverat que, durant la seva declaració, ha intentat contestar "totes les preguntes" de la jutgessa sobre l'adjudicació d'una entitat sense ànim de lucre, el Club Nàutic d'Eivissa.

"Els clubs nàutics són les entitats que poden corregir aquesta pressió de la demanda", ha indicat, per després afegir: "Aquí no hi ha hagut controvèrsies jurídiques".

Notícies més vistes Avui