• dilluns 5 de juny del 2023

Guàrdia Civil deté dos homes per diversos robatoris a l'interior de domicilis de la Part Forana

img

PALMA, 25 juny.

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de dos homes com a presumptes autors de diversos delictes de robatori i furt a l'interior de domicilis de la Part Forana.

Segons ha informat Guàrdia Civil en nota de premsa, agents de l'Equip de Policia Judicial de Manacor i de l'Àrea de recerca de Santanyí, van iniciar principi d'aquest mes una investigació per a l'aclariment de diversos robatoris i furts comesos a les localitats de Llucmajor, Artà, Santanyí, Inca i Felanitx.

Com a resultat, la setmana passada es va detenir aquestes dues persones, a les quals se'ls imputa la comissió de més d'una vintena de robatoris i furts, entre ells el robatori en un habitatge del terme municipal de Felanitx, en què en ser sorpresos van agredir els
habitants en la seva fugida, després de sostreure un rellotge d'alta gamma valorat en més de 9.00 0 euros.

Als detinguts, amb amplis antecedents en aquest tipus de delictes, se'ls ha afanyat el rellotge sostret, juntament amb 1.000 euros i diversos objectes sostrets en altres robatoris, així com les eines emprades per forçar els accessos als habitatges.

A més, la Guàrdia Civil ha descobert que utilitzaven vehicles de diferents empreses de lloguer per desplaçar-se, que canviaven habitualment per dificultar-ne la localització i la identificació.

Notícies més vistes Avui