• dimarts 6 de juny del 2023

Guàrdia Civil deté un home i desmantella un punt de venda de droga molt actiu a Punta Ballena

img

PALMA, 19 Jun.

La Guàrdia Civil ha detingut un home com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues a Magaluf i ha desmantellat un punt de venda de droga molt actiu a Punta Ballena.

Segons ha informat la Guàrdia Civil aquest diumenge en una nota de premsa, agents de l'Institut Armat han detingut un home com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues a Magaluf.

Després de tenir coneixement de la possibilitat que un domicili situat als baixos d'un edifici al carrer Punta Ballena estigués sent usat per a la venda de droga , agents de la Guàrdia Civil van establir una sèrie de vigilàncies discretes per tal de verificar les informacions obtingudes.

En una de les vigilàncies, els guàrdies civils van observar un sospitós que sortia del domicili, en requerir-lo perquè s'identifiqués va llançar un petit embolcall a l terra, es tractava duna dosi individual de cocaïna. Tot seguit van registrar un magatzem adjacent al domicili d'on havia sortit l'individu, i en un doble fons de l'habitacle els agents van trobar 226 dosis més de cocaïna i 244 de MDMA.

Notícies més vistes Avui