• dilluns 3 d'octubre del 2022

Guàrdia Civil investiga el cas del nen assetjat a Lloseta després de la denúncia de la família

img

PALMA, 3 Set.

La Guàrdia Civil investiga el cas del nen assetjat en una escola d'estiu, realitzada a les instal·lacions d'un col·legi a Lloseta, després que la família del menor afectat ho hagi denunciat.

Segons ha confirmat la Guàrdia Civil, la família va denunciar el cas de bullying aquest divendres i, a partir d'aquell mateix moment , l'Equip de la Dona i del Menor (Emume) de l'Institut Armat s'ha fet càrrec de la investigació.

Cal recordar que els fets es van conèixer aquest dijous, quan el germà gran de l'afectat va denunciar a les xarxes socials el cas de bullying en una publicació viral en què explicava el patiment del petit.

"Ha arribat a casa i el primer que ha fet és posar-se a plorar i dir que aquesta vida és una merda, que no volia viure més”, va publicar el jove al seu compte d'Instagram.

L'incident va passar dimecres cols a les instal·lacions d'un col·legi de Lloseta, quan el petit va portar un pastís a l'escola per celebrar el seu aniversari, però els seus companys, en comptes de cantar-lo 'aniversari feliç', van modificar la lletra de la cançó anomenant-lo "gros" ", "foca" i altres insults.

Seguint amb el relat publicat en xarxes, després d'això el nen es va asseure sol al pati i el grup de nens va continuar assetjant-lo. El jove indicava en aquesta publicació que el seu germà "fa quatre anys que està en aquest col·legi aguantant insults, baralles, escopinyades i més", i acusava els professors de "fer els ulls grossos".

A més, lamentava que un nen de tan curta edat digui que vol treure's la vida i advertia que "la majoria de suïcidis comencen per ximpleries com aquestes".