• dimecres 7 de juny del 2023

Guasp (Cs): "No hi ha Pedro Sánchez que valgui per tapar els incompliments del Govern"

img

PALMA, 5 Oct.

La portaveu de Cs al Parlament, Patricia Guasp, ha criticat els "anuncis reciclats", com el tren de Llevant o el tramvia de Palma, de la presidenta del Govern, Francina Armengol, al Debat de Política General i que fugisca del balanç.

"No hi ha anunci ni Pedro Sánchez que valgui per tapar els seus incompliments ni la realitat que es viu al carrer", ha recriminat la portaveu de la formació liberal a Armengol, en referència a la vista del president del Govern central el passat dilluns.

Guasp ha admès que "no és dolent" fer anuncis "sinó enganyar els ciutadans i tapar la realitat", ha afegit.

La portaveu de Cs ha criticat, igualment, que les mesures "no són suficients" i que en alguns casos "cal esperar fins al gener" per veure en marca "mesures pal·liatives i cosmètiques".

Guasp ha reivindicat do, "davant del populisme fiscal i les mesures socialistes pures i dures", el model dels liberals, de rebaixes fiscals per a les classes mitjanes i treballadores, la racionalització de la despesa pública i el suport als sectors productius per generar ocupació i repartir la riquesa.

La coordinadora de Cs a Balears, ha explicat, ha plantejat el debat com una “esmena a la totalitat” de la gestió del Govern. "Vostè sempre parla de somnis. Sap què treu el son als ciutadans? La realitat social, econòmica i sanitària, la manca d'habitatge, la manca d'oportunitats per als joves i la cistella de la compra més cara", ha afegit dirigint-se a la líder de l'Executiu autonòmic.

Notícies més vistes Avui