• dimarts 21 de març del 2023

Guasp nega que hi hagi una crisi interna a Cs després d'elevar una queixa sobre Camiña pel seu "comportament"

img

PALMA, 21 Set.

La coordinadora autonòmica de Ciutadans (Cs) Balears, Patricia Guasp , ha negat que hi hagi una crisi interna en la formació, després que aquest dimarts el partit traslladés diversos motius per obrir expedient a la portaveu de Cs al Consell de Mallorca, Beatriz Camiña.

En un comunicat, Cs detallava que elevava aquesta queixa a l'òrgan competent del partit a nivell estatal pel "comportament" que Camiña havia mantingut durant el ple de la institució insular i per altres motius que "van en contra dels principis" de Ciutadans.

En aquest comunicat, la formació retreia l'actitud de Camiña durant el ple del Consell, en què es va aprovar el patrocini del RCD Mallorca amb vots del PI i Ciutadans. De fet, Camiña va sortir durant la votació i no va emetre el seu suport a la postura marcada pel partit.

Després de la Junta de Portaveus del Parlament, Guasp ha descartat que en la negociació per recolzar el patrocini del RCD Mallorca no es comptés amb Camiña, ja que "ella és la portaveu" i "és evident que no pot ser". "Ha estat en tot moment assabentada de tot i en cap moment s'ha manifestat internament que no hi estigués d'acord", ha destacat.

D'aquesta manera, Guasp ha recalcat que "en absolut hi ha una crisi interna” i que es tracta d'una cosa “puntual”. "Estic constantment en contacte amb els altres consellers i cap problema entre el Consell i el partit", ha conclòs.

Notícies més vistes Avui