• dilluns 5 de juny del 2023

Guasp reconeix els "dolents" resultats de Cs a Andalusia, encara que no creu que siguin "extrapolables" a Balears

img

PALMA, 20 Jun.

La coordinadora autonòmica i portaveu parlamentària de Cs Balears, Patricia Guasp, ha reconegut aquest dilluns els "dolents" resultats de la formació a les eleccions d'Andalusia, en què el partit s'ha quedat fora del Parlament andalús.

En declaracions als mitjans , Guasp ha admès que "la situació no és bona" per a la formació i que "és el moment de fer una reflexió profunda" i de "posar tractament".

"És evident que no s'ha visualitzat el magnífic treball dels consellers de Cs dins de la Junta d'Andalusia, hem estat el motor d'aquest canvi”, ha destacat, considerant que “la factura que ha pagat Cs no és ni merescuda ni sana per a les democràcies liberals".

Amb tot, Guasp ha apuntat que "en absolut" aquests resultats són "extrapolables a Balears", ja que "la realid ad social és molt diferent” ia les Illes hi ha “partits nacionalistes i regionalistes”. En aquest punt, ha assegurat que la formació seguirà treballant “com el primer dia”. "Surto amb el cap molt alt i l'honor de representar els ciutadans d'aquestes illes que ens van donar la seva confiança", ha afegit.

Finalment, Guasp ha insistit que "l'espai de centre liberal existeix” i que “el bipartidisme no ha estat ni és capaç d'afrontar les reformes que Balears necessita”. Per això, ha demanat als afiliats que surtin "amb el cap alt" i "orgullosos de formar part d'un projecte liberal".

Notícies més vistes Avui