• divendres 30 de setembre del 2022

Hi intervenen 400 objectes il·legals en una operació contra la venda ambulant a Palma el cap de setmana

img

També s'han aixecat més de 60 actes a Santa Catalina per diversos motius

PALMA, 5 Set.

>

La Policia Local de Palma ha intervingut prop de 400 objectes entre bosses, carteres, gorres i ulleres en una operació contra la venda ambulant desenvolupada aquest cap de setmana a la ciutat.

Segons han detallat aquest dilluns en nota de premsa, el control es va dur a terme a les zones de Dalt Murada, plaça Major, Passeig del Born ia la platja Can Pere Antoni dissabte.

Així mateix, el dia anterior, els agents van desallotjar vuit turistes d'un establiment hoteler de Platja de Palma per mal comportament, ia la plaça de Madrid, el Grup d'Actuació Preventiva va denunciar un local per la venda de begudes alcohòliques fora de l'horari permès.

Dissabte , a més de l'operació contra la venda ambulant, la Policia Local va dur a terme un operatiu amb juntament amb la Policia Nacional i els inspectors de la Direcció General de Treball i Salut Laboral.

Així, es va procedir a la inspecció d'una discoteca de Platja de Palma, en què els agents van aixecar actes per falta de segur, no exhibir la llicència ni la documentació tècnica, tenir els extintors caducats, utilitzar cachimbes, no tenir mesurador de CO2, no tenir indicada la sortida d'emergència o per manca d'informació al cartell indicador d'existència de càmeres de videovigilància. p>

D'altra banda, la Policia Nacional va localitzar una persona amb una ordre d'allunyament i els inspectors de treball van constatar que un repartidor de publicitat dinàmica efectuava la seva activitat sense contracte laboral.

Diumenge es va disputar el VII Triatló Port de Palma 2022, per la qual cosa es va procedir al tancament dels carrers per on discorria la prova.

A més, el cap de setmana, la Policia Local va realitzar diversos controls de vehicles amb proves de alcoholèmia als condu ctors. Més de 50 vehicles van ser verificats i es van denunciar 28 infraccions, una etilometria penal, cinc administratives i es van immobilitzar vuit vehicles.

A Santa Catalina es van denunciar 41 infraccions de trànsit, vuit actes d'infracció a la Llei de seguretat Ciutadana --una per consum de cocaïna a la via pública--, sis actes de denúncia per fer botellón al Jonquet, tres per ordenança reguladora de l'ús cívic dels espais públics, dues per embrutar la via pública, dues més per venda ambulant i la immobilització d'un vehicle que circulava sense placa de matrícula.

Així mateix, la Policia Local ha actuat en nombrosos serveis incidentals i altres actuacions, com les festes veïnals de Canamunt i Canavall.