• dijous 2 de febrer del 2023

Hi intervenen més de 1.200 llaunes de begudes i productes falsificats a Platja de Palma

img

PALMA, 16 Ago.

La Policia Local de Palma ha intervingut durant el cap de setmana a Platja de Palma més de 1.200 llaunes de begudes, així com multitud de productes de marques falsificades per a la venda ambulant.

Segons ha informat la policia aquest dimarts en un comunicat, dissabte van confiscar 669 llaunes i ampolles amb un preu per a la venda ambulant. d'uns 2.300 euros.

Igualment, diumenge es van intervenir 615 llaunes i ampolles que haurien suposat un import de venda d'uns 2.100 euros.

A més, durant tot el pont s'hi van intervenir nombrosos efectes provinents de la venda ambulant, tant d'alcohol com de productes de marca falsificats. En aquesta zona també es va actuar contra el trile i els furts. A Santa Catalina també es va actuar contra la venda de roba falsificada.

D'altra banda, divendres al Molinar es van identificar set persones, es van controlar quatre vehicles i es va interposar una denúncia al conductor d'un vehicle per música molt alta.

A Son Canals, es van identificar tres persones i es van aixecar tres actes per botellón i per embrutar el carrer.

Al polígon de Son Valentí, es va identificar a deu persones i es van aixecar nou actes per botellón. A un local se'l va aixecar una acta per activitat musical amb portes obertes, per ocupació de la terrassa fora d'horari, per permetre fumar i per permetre treure begudes a la via pública.

Al mateix temps, a Santa Catalina es van aixecar 11 denúncies per alterar la tranquil·litat de l'entorn, 23 denúncies de trànsit i set per incompliment de normativa a zona d'interès especial (ZIE).

També es va actuar en nombrosos serveis incidentals, com un col·lapse per consum de drogues, conduir amb excés d'alcohol, estafa, violència de gènere, robatori, lesions, un incendi de rostolls en un solar, entre d'altres.

Notícies més vistes Avui