Hombres G, Juan Magán i Dorian actuaran a Palma en el marc de les festes de Sant Sebastià 2024.

Hombres G, Juan Magán i Dorian actuaran a Palma en el marc de les festes de Sant Sebastià 2024.

Palma, 10 de gener.

Hombres G, Juan Magán o Dorian són alguns dels artistes confirmats per actuar en el marc de les festes de Sant Sebastià 2024 a Palma, que comptaran també, entre les seves novetats, amb concerts de "tardeo" el dia 20 de gener.

Així ho ha explicat aquest dimecres en roda de premsa la regidora de Participació Ciutadana, Lourdes Roca, que ha convidat "a tota la població a participar en les diferents i nombroses activitats organitzades per l'Ajuntament en col·laboració amb entitats, empreses i el conjunt del teixit associatiu del municipi".

Finalment, la regidora ha detallat que la primera "gran festa" serà el 19 de gener, amb el concert de Sant Sebastià, les actuacions del qual es dividiran en cinc llocs emblemàtics de la ciutat. Les localitzacions triades són Plaça Major, Plaça de Cort, Plaça de l'Olivar, Plaça del Rei Joan Carles I i Plaça de la Reina, i totes elles acolliran un conjunt de 22 actuacions.

Entre els artistes que actuaran hi ha Aires d'Andratx, Ramellets i Tomeu Penya, a Plaça Major; Bruno Sotos, David Otero, La Guardia i Cabot, a Plaça de Cort; Guille Wheel & The Waves, Gaizka Baena Grupo, Pedro Rosa Quinquet, Meritxell Neddermann i Miss Loopita, a Plaça de l'Olivar; Negre, Jaime Anglada, Anegats, Dorian i Avalanx, a Plaça del Rei Joan Carles I, i Ultraviolet, Carlos Peralías, Juan Magán i Tapo & Raya, a Plaça de la Reina.

D'altra banda, ha destacat la novetat d'aquest any dels concerts de "tardeo", programant-ne dos pel dia 20 de gener, i l'actuació, el diumenge 21, d'Hombres G a Son Fusteret, un concert gratuït que tindrà un aforament màxim de 20.000 persones.

Tags

Categoría

Illes Balears